De Grote Post

This first floor apartment is named after the former Postal Office building dating back to 1953 and designed by G. Eysselinck. The restored building is now Ostend’s cultural centre & can be viewed from the terrace. The façade has windows stretching across its’ breadth which allows the maximum of outside light to shine upon the interior. The room features parquet floor, gas heated fireplace and cosy dining area.

9,5 Booking.com

The apartment:

  • Maximum 4 persons
  • Gas-heated fireplace
  • Flat screen TV with digital channels in living room en bedroom
  • Free WIFI
  • Fully equipped kitchen
  • Dining table for 4 persons
  • Spacious living room with high ceilings and parquet floors
  • Enclosed master bedroom with double bed –king size
  • Enclosed second bedroom with bunk bed and washstand
  • Enclosed bathroom with shower and two washstands
  • Spacious storage facilities
  • Balcony
  • Safe

Ervaring van onze gasten